Menu Sluiten

Huren

Let op!
Dit is van toepassing zodra verhuur gestart is.

Stap 1 | Woning zoeken

Via het overzicht op deze website krijg je een plattegrond van het nieuwbouwproject te zien met alle beschikbare woningen en gegevens als huurprijzen, oppervlakte, indeling en plattegrond.

Stap 2 | Voorkeuren opgeven, gegevens uploaden

Heb je de ideale woning en locatie gevonden of kun je nog niet kiezen? Op de woningpagina kun je de woning toevoegen aan “mijn voorkeuren”. Je kunt je inschrijven voor maximaal 2 woningen. Vul jouw gegevens en die van je eventuele medehuurder in en upload je legitimatie samen met een bewijs van inkomen. Is de inschrijving afgerond, dan ontvang je van ons een bevestigingse-mail. Zodra de voorinschrijving is gesloten ontvang je bericht van ons over de verdere procedure.

Stap 3 | Digitaal dossier compleet maken

Als je een 1e optie hebt op een woning krijg je een unieke code. Daarmee kun je via je eigen portal je dossier compleet maken.

Wanneer het dossier compleet is dien je het bij ons in. Je krijgt dan uiterlijk binnen twee weken bericht of je de woning kan huren.

Stap 4 | Huurovereenkomst digitaal ondertekenen

Als je dossier is goedgekeurd kun je via de portal de huurovereenkomst accorderen. De optie wordt hiermee definitief: Gefeliciteerd, je hebt helemaal digitaal je nieuwe woning gehuurd!

Stap 5 | Sleutel ontvangen

Nadat alles definitief is, ontvang je de factuur voor huur en eventuele waarborg. Na betaling worden de inspectie van de beginsituatie en sleuteloverdracht gepland.

Stap 6 | Verhuizen

Na ontvangst van je sleutel kun je de woning betrekken.

Het verhuizen kan beginnen!